Wie zijn we?

Wie zijn we?

ViTeSBE is een Brussels inschakelbedrijf opgericht in 2016. Wij willen mensen volwaardig laten participeren aan de maatschappij. Het hebben van een job is hierbij essentieel. ViTeSBE wil dan ook jobs op maat en opleiding geven aan mensen met minder kansen op de arbeidsmarkt. Onze medewerkers doorlopen bij ons een ervaringstraject dat vertrekt vanuit hun talenten. We bieden passend werk. Dat zorgt ervoor dat onze medewerkers op een laagdrempelige manier ervaring kunnen opdoen en stap per stap groeien in hun positie op de arbeidsmarkt. Dat geeft hen meer kansen op een baan in een regulier bedrijf.
.

Sociaal Innovatief en Sociaal Circulair

We vertalen de begrippen innovatief en circulair naar sociaal innovatief en sociaal circulair en willen hieraan een concrete invulling geven.

Een sociaal circulaire en innovatieve economie waar we zorgzamer en slimmer omspringen met mensen grondstoffen, producten en diensten.


Samenwerken?

ViTeSBE houdt niet vast aan één activiteit. We kijken  om ons heen én vooruit. Heb je een project waar je helpende handen voor zoekt? Wil je je project graag linken aan sociale tewerkstelling? Contacteer ons dan. We bekijken graag of we samen iets kunnen uitbouwen.

Contact


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x